Chardonnay, ročník 2019

Pekné vínko zlatožltej farby, bohatej ovocnej vône a plnej chuti s pikantnou kyselinkou. Odporúčame k minútkam, morským rybám i jemným syrom. Podávame pri teplote 9 – 11 ˚C.
Alkohol: 14,02 % obj.
Zvyškové cukry: 0,57 g/l
Kyseliny: 6,95 g/l
Oblasť: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Krátke
Rizling vlašský, ročník 2019

Vínko krásnej zelenkavo žltej farby, vôňa kvetinková, horké mandle, zelené jablká až lipový kvet. V chuti jemnej sviežosti s ľahkou kyselinkou a nežným odrodovým buketom. Odporúčame k pikantným predjedlám, paštétam, zabíjačkovým špecialitám i k mäsu na prírodno.
Podávame pri teplote 9 – 11 °C.
Alkohol : 12,91 %
Zvyškové cukry: 0,56 g/l
Kyseliny: 5,88 g/l
Oblast: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Kutnár
Rizling rýnsky, ročník 2019

Vínko zlatožltej farby, jemnej kvetinkovo lipovej vône. Príjemnej korenistej chuti s pikantnou kyselinkou a dlhotrvajúcim chuťovým vnemom, rokmi zretia až náznakom petrolejového buketu. Odporúčame k bielemu mäsu, sladkovodným rybám syrom aj zeleninovým špecialitám. Podávame pri teplote 10 – 13 °C.
Alkohol: 12,80 % obj.
Zvyškové cukry: 1,17 g/l
Kyseliny: 6,81 g/l
Oblasť: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Cídle
Chardonnay, ročník 2018

Pekné vínko zlatožltej farby, bohatej ovocnej vône a plnej chuti s pikantnou kyselinkou. Odporúčame k minútkam, morským rybám i jemným syrom. Podávame pri teplote 9 – 11 ˚C.
Alkohol: 13,12 % obj.
Zvyškové cukry: 0,11 g/l
Kyseliny: 5,54 g/l
Oblasť: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Krátke

Chardonnay, ročník 2017
slamové, sladké

Slamové vínko zlatej farby, medovohrozienkovej vône i chuti, s jemnou kyselinkou a nezabudnuteľným buketom.
Mimoriadne víno na mimoriadne príležitosti. Podávame pri teplote 6 – 8 °C.
Alkohol: 12,70 obj.
Zvyškové cukry: 162,49 g/l
Kyseliny: 8,75 g/l
Oblasť: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Krátke

Rizling vlašský, ročník 2018
kabinetné, suché

Vínko krásnej zelenkavo žltej farby, vôňa kvetinková, horké mandle, zelené jablká až lipový kvet. V chuti jemnej sviežosti s ľahkou kyselinkou a nežným odrodovým buketom. Odporúčame k pikantným predjedlám, paštétam, zabíjačkovým špecialitám i k mäsu na prírodno. Podávame pri teplote 9 – 11 °C.
Alkohol : 11,86 %
Zvyškové cukry: 0,69 g/l
Kyseliny: 5,05 g/l
Oblast: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Kutnár

Rizling rýnsky, ročník 2018
kabinetné, suché

Rizling rýnsky ročník 2018, kabinetné
Vínko zlatožltej farby, jemnej kvetinkovo lipovej vône. Príjemnej korenistej chuti s pikantnou kyselinkou a dlhotrvajúcim chuťovým vnemom, rokmi zretia až náznakom petrolejového buketu. Odporúčame k bielemu mäsu, sladkovodným rybám syrom aj zeleninovým špecialitám. Podávame pri teplote 10 – 13 °C.
Alkohol: 11,24 % obj.
Zvyškové cukry: 0,96 g/l
Kyseliny: 6,15 g/l
Oblasť: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Cídle

Müller Thurgau, ročník 2018
akostné odrodové, suché

Müller Thurgau ročník 2018, akostné odrodové
Vínko svetlo žltozelenej farby, vôňou po vanilke, mandliach až žihľavovo-broskyňovú. V chuti jemné ľahké, ale svieže s príjemnými aromatickými tónmi. Odporúčame k hydine, sladkovodným rybám, syrom, najmä mladým konzumentom 18+ a dámam. Podávame pri teplote 10 – 12 °C.
Alkohol: 11,31 %
Zvyškové cukry: 0,22 g/l
Kyseliny: 5,76 g/l
Oblasť: Malokarpatská
Rajón: Rača
Hon: Šinwegh
